Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа в авто

7kanal.com.ua

П'ятниця, 2 березня 2018, 13:16

За добу на Львівщині горіли 5 автівок

пожежа в авто

Протягом 1 березня в області горіла "дев'ятка", Audi, Peugeot, Renault та Toyota Land Cruiser.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Протягом четверга, 1 березня, на території Львівської області виникли 5 пожеж в автомобілях.

Вчора, о 09:21 год., до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі ВАЗ 21099 в с. Рудня Самбірського району. Пожежу ліквідували о 09:35 год. Вогонь знищив моторний відсік автомобіля.

О 10:19 год. рятувальники отримали повідомлення про пожежу в автомобілі Audi 80, що був припаркований на вул. Куліша, 41 у Бориславі. Пожежу ліквідували о 10:40 год. Вогонь знищив моторний відсік, пошкодив салон автомобіля.

О 16:48 год. виникла пожежа в автомобілі Peugeot 405, що був припаркований на вул. Кільцева, 2 у Винниках. Пожежу ліквідували о 17:02 год. Вогонь пошкодив моторний відсік автомобіля.

О 22:20 год. до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі Renault Master, що стояв на вул. Трускавецькій, 73 у Дрогобичі. Пожежу ліквідували о 22:45 год. Вогонь знищив моторний відсік та салон автомобіля.

А о 01:05 год. ночі на вул. Вітовського, 5а у Львові виникло загорання в автомобілі Toyota Land Cruiser. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогонь встиг пошкодити салон автомобіля. 

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Причини виникнення загорань наразі встановлюються.

Нагадаємо, протягом 28 лютого на території області горіли 3 автівки. Одна із них належить дружині Юрія Лукашевського – начальника управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.