Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Личаківський цвинтар

П'ятниця, 2 березня 2018, 14:57

У Львові на 30% зросла вартість ритуальних послуг

Личаківський цвинтар

Через підняття мінімальної зарплати у Львові на 30% подорожчали ритуальні послуги.

Сьогодні, 2 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив нові тарифи на ритуальні послуги для ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні ритуальні послуги у Львові подорожчають в середньому на 30%. Підняття тарифів зумовив ріст мінімільної заробітної плати в Україні.

"Перегляд тарифу обумовлений тим, що, в першу чергу, на законодавчому рівні встановлено мінімальну заробітну плату у розмірі 3723 грн. Відповідно, ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" зобов’язане здійснювати нарахування такої заробітної плати своїм робітникам. Попередні тарифи діяли з березня 2017 року, виходячи з мінімальної заробітної плати 3200 грн. Тому в середньому тарифи зростуть на 30%", – розповіла заступниця начальника відділу економіки департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірина Колодка.

За її словами, цей проект рішення протяягом місяця був розміщений на сайті міської ради. Зауважень до нього не було. Щодо громадських слухань, то законодавство не передбачає їхнє проводення.

Із переліком оновлених цін на ритуальні послуги у Львові можна ознайомитися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.