Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

теплопостачання

П'ятниця, 2 березня 2018, 15:20

На наступні 4 дні Львів перейде на ощадливий режим теплопостачання

теплопостачання

Опалення подаватимуть до всіх споживачів, проте навчальні заклади Львова переведуть в ощадливий режим.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На заклик НАК "Нафтогаз України" у Львові на наступні 4 дні впровадять тимчасові заходи для зменшення споживання газу.

Подачу тепла до навчальних закладів міста переведуть в ощадливий режим. При цьому у приміщеннях має бути температура, необхідна для нормального і комфортного проходження навчального процесу.

"Призупиняти навчання в школах і садочках Львова не будуть. Станом на сьогодні місто працює у звичному режимі – опалення подається до усіх споживачів теплопостачальних підприємств: населення, школи, садочки, лікарні, поліклініки тощо. На вихідні дні у навчальних закладах буде підтримуватися мінімальна температура, яка дозволяє працювати системі теплопостачання і уникнути замерзання трубопроводів", – йдеться у повідомленні.

Львівська міськрада також закликає власників індивідуальних газових котлів зменшити споживання газу протягом наступних 4-х днів з метою економії.

Нагадаємо, сьогодні, 2 березня, НАК "Нафтогаз України" оприлюднила звернення до українців протягом наступних 3-4 днів зменшити споживання газу, аби зменшити можливі наслідки енергетичного шантажу з боку Росії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.