Юрій Семашко,  2 березня 2018

Площа Ринок, 36По

Відкриття екстравагантого ресторану в центрі Львова від Козловського.

Картинки та відео з відкриття ресторану "36По" на Площі Ринок 36, який належить депутатові Львівської міської ради Григорію Козловському.

У п'ятиповерховій старовинній будівлі є акваріум на два поверхи, привезений з Китаю, у ньому плаває акула.

Акваріум є далеко не єдиною атракцією в ресторані. Для любителів музикування є прозоре фортепіано, – аби зіграти на ньому не обов'язково володіти нотною грамотою.

Топ-гостею вечора була Катерина Осадча. Цікаво чи вона була тут як ведуча вечірки, чи лише як журналіст "Світського життя"? Так чи інакше, місцеві коміки, команда "Загорецька Людмила Степанівна", мають пам'ятне фото з Катею. 

Один з найвідоміших телекухарів України Ектор Хіменес Браво також зробив фото на згадку з Катериною Осадчею в "36По".

          Її колега по цеху Андрій Джеджула побував на відкритті "36По" з дружиною.

Не пропустили такий раут в рідному місті телеведучі Соломія Вітвіцька й Ігор Циганик.

Чимало цікаво про ресторан знає львівська фотографиня Олена Галазюк.

Вона, до речі, заселфилась з власником "36по" бізнесменом, ресторатором і депутатом Львівської міської ради Григорієм Козловським. До слова, про акваріуми, ресторани і акул на площі Ринок, 36 він анонсував  ще в кінці 2015 року. 

Над розкруткою ресторану працювала дружина іншого львівського ресторатора, бізнесмена і депутата міськради (з тої ж фракції) Петра Адамика – Яна.

Для когось вчорашнє відкриття ознаменувало не лише початок нової роботи, а й нової сторінки життя. Судячи з фото авторки фото, офіціанти i хостес о третій ночі не були втомленими.

Це їхні співробітники, мабуть з іншого поверху.

Це фото однієї з кухонь, – на ній кухар Юрій Ткаченко побував ще торік, у листопаді.

Значною мірою увагу звичайних львів'ян вчорашня вечірка могла привернути чималою (як для площі Ринок) кількість припаркованих дорогих автівок. Це зауважив дописувач Facebook-спільноти "Дайте пройти" Богдан Ємець.

З-поміж сусідів будівлю ресторану виділяє хіба що зелений колір i...

...бронзовий макет центру Львова при вході.

Фото з Facebook: Андрія Джеджули, Лілії Товариш-Тиркало, Hector Jimenez-Bravo, Юрія Ткаченка, Богдана Ємця, Alyona Skamskaia, 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.