Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка номерів

teren.in.ua

Середа, 7 березня 2018, 15:53

У Львові патрульні спіймали крадіїв номерних знаків

крадіжка номерів

Сьогодні патрульні спіймали двох львів'ян, які мали зі собою викрутки та заздалегідь підготовлені записки із однаковими номерами телефонів.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні, близько 04:00 год. ранку, на вулиці Татарбунарського патрульні помітили двох підозрілих осіб, які різко пришвидшили ходу, побачивши автівку інспекторів.

Втікаючи, чоловіки на ходу щось викидали. Коли патрульні зупинили їх, вони плуталися у свідченнях, нервували і не могли пояснити, що роблять у такий час далеко від дому. 

"У 26-річного чоловіка при поверхневій перевірці виявили заздалегідь підготовлені записки із однаковими номерами телефонів. Характерні картки знаходять власники автомобілів із викраденими номерними знаками на лобовому склі. У згаданого чоловіка та його 43-річного супутника були при собі робочі рукавиці, кнопкові телефони з ліхтариками. Оглянувши прилеглу територію, інспектори виявили викрутки, які згадані особи викидали при спробі втекти", – йдеться у повідомленні.

На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. Затримааних осіб перевіряють на причетність до крадіжок номерних знаків.

Нагадаємо, масово красти автомобільні номерні знаки у Львові почали навесні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.