Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

світлофор

Понеділок, 12 березня 2018, 14:48

Львівавтодор закупить 11 світлодіодних світлофорів за 100 тисяч

світлофор

Нові світлофори встановлять у Львові замість старих або пошкоджених.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, ЛКП "Львівавтодор" закупить 11 світлодіодних світлофорів, якими замінюватимуть старі або пошкоджені світлофори.

"Плануємо за власні кошти ЛКП "Львівавтодор" придбати 11 світлодіодних світлофорів. Тендер на придбання цих світлофорних об’єктів ще до кінця не завершився, угода поки не підписана. Тому ще триває процедура щодо придбання", – зазначив речник Львівавтодору Олексій Хміль.

Як йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, Львівавтодор встановив очікувану вартість 11 світлофорів у розмірі 136 406,10 грн. Термін поставки товарів – 30 грудня 2018 року.

У тендері участь взяли дві компанії – Товариство з обмеженою відповідальністю "Електронні технології України", пропозиції якого відхили через відсутність необхідної ліцензії, та Товариство з обмеженою відповідальністю "СМЕО".

Остаточну пропозицію ТзОВ "Електронні технології України" встановило на рівні 99 700 грн, а ТзОВ "СМЕО" – 99 800 грн. Рішення щодо останньої компанії наразі очікується.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзоВ "СМЕО" зареєстроване у Львові на вул. Бортнянського. Його засновниками є Андрій Кузіль та Ірина Полянська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.