Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

пл. А. Міцкевича, 6/7

Google maps

Четвер, 15 березня 2018, 15:27

Cадовий виділив частину коштів на реставрацію пам'ятки архітектури, де колись діяв кінотеатр

пл. А. Міцкевича, 6/7

Із бюджету Львова виділять більше 280 000 грн для оплати авансу за ремонтно-реставраційні роботи даху та куполу будинку на пл. А. Міцкевича, 6/7.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №75 від 15 березня.

Андрій Садовий розпорядився виділити 280 658,40 грн для оплати авансу за ремонтно-реставраційні роботи даху та куполу будинку-пам'ятки архітектури на пл. А. Міцкевича, 6/7.

Зазначимо, загальна вартість ремонтно-реставраційних робіт становить понад 3 млн грн.

Згідно з даними платформи публічних закупівель ProZorro, участь у тендері на реставраційні роботи даху та куполу будинку на пл. А. Міцкевича взяла лише одна компанія – приватне підприємство "Володар-Маркет". Через це закупівлі не відбулись, однак управління охорони історичного середовища міської ради уклало договір із фірмою через переговорну процедуру.

Відповідно до Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, приватне підприємство "Володар-Маркет" зареєстроване у Винниках. Його власницею є Надія Мелета.

Основний вид діяльності підприємства "Володар-Маркет" – будівництво житлових і нежитлових будівель.

Нагадаємо, будинок №6/7 на пл. Міцкевича – пам’ятка архітектури місцевого значення, збудована у 1908-1909 рр. До 2007 року у ній діяв кінотеатр.

Також у цьому будинку орендує приміщення під офіс партія "Самопоміч".

А наприкінці минулого року одне з нежитлових приміщень (293,1 м²) 4 поверху на пл. А. Міцкевича, 6/7 продали на аукціоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.