Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво у Львові

П'ятниця, 16 березня 2018, 12:05

У Львові британці будуватимуть новий житловий комплекс

будівництво у Львові

На вул. Залізничній, 7 ПрАТ "Торговий центр "А", співвласником якого є британська компанія, будуватиме 11 багатоповерхівок, 3 паркінги та торгівельний центр.

Сьогодні, 16 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження ПрАТ "Торговий центр "А" на будівництво 11 багатоквартирних будинків, 3 багаторівневих паркінгів, торгівельного центру і трансформаторної підстанції на вул. Залізничній, 7.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

ПрАТ "Торговий центр "А" на вул. Залізничній, 7 зводитиме 11 багатоповерхівок, 3 багаторівневі паркінги, торгівельний центр та трансформаторну підстанцію на земельній ділянці, площею майже 4,6 га.

Функціональне призначення ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові
зони місцевого значення відповідно до зонінгу Залізничного району.

(клікніть на зображення для збільшення)

Як йдеться у проекті рішення, для кожної з секцій будинків (кожен будинок має по 2-3 секції) встановлена різна поверховість. За приблизними підрахунками, житлові будинки матимуть від 17 до 7 поверхів.

Зазначимо, поруч із вказаною земельною ділянкою розташований житловий комплекс "Веселка", забудовник якого, ТзОВ "Інвестиційна компанія "Орієнтир", минулого тижня звернувся до міськради з проханням скасувати містобудівну документацію на зведення дитячого садочку. Таке звернення забудовника виконком відхилив.

Відтак сьогодні члени виконкому цікавилися, чи планує ПрАТ "Торговий центр "А" зводити дитсадок на вул. Залізничній, 7. 

"В даному випадку передбачений садочок на 4 групи. Ми бачимо це так, щоби прив'язувати містобудівні умови та обмеження до конкретної секції, аби без садка забудовник їх не зміг би ввести в експлуатацію", – пояснив начальник управління архітектури та урбаністики міської ради Юліан Чаплінський.

Головною вимогою членів виконкому до ПрАТ "Торговий центр "А" була здача спроектованого садочку в одній із перших черг будівництва.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, приватне акціонерне товариство "Торговий центр "А" зареєстроване у с. Чернилява Яворівського району. Його засновниками є британська компанія (Віргінські острови) "Монларк Файненс Лімітед" та киянин Сєрєбрєнніков Денис. 

Розмір статутного капіталу компанії становить 8 000 000 грн. Основний виді діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.