Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

Четвер, 22 березня 2018, 12:33

Міськрада Львова доручила львівським перевізникам безкоштовно перевозити школярів

маршрутки

Львівські депутати прийняли доручення до перевізників щодо безкоштовного перевезення дітей шкільного віку.

Сьогодні на сесії львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали про встановлення вартості проїзду для дітей шкільного віку. Це рішення підтримали 42 депутати.

Як заявила директор юридичного відділу міськради Гелена Пайонкевич, діти мають право на пільговий проїзд за наявності документа, який підтверджує, що вони навчаються у навчальному закладі.

Зазначимо, наразі львівські школярі мають право на 50% проїзд у маршрутках міста.

Разом із цим, депутати ухвалили протокольне доручення до управління транспорту ввести в договір для конкурсу на визначення перевізників, щоб перевони перевозити дітей шкільного віку безкоштовно.

Під час обговорення цього питання депутат Ігор Телішевський пригрозив міському голові Львова Андрію Садовому, що фракція Укроп покине сесійну залу, якщо депутати не погодяться підтримати безкоштовний проїзд для дітей.

Нагадаємо, конкурс на визначення у Львові маршрутних перевізників заморожений ще з лютого 2017 року через заборону Дніпровського суду . Наразі з приватними перевізниками Львівська міська рада заключає лише тимчасові договори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.