Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

велодоріжки у Львові

Четвер, 22 березня 2018, 15:04

Львівська міськрада оприлюднила перелік вулиць, яка яких цьогоріч облаштують велодоріжки

велодоріжки у Львові

Загалом у місті цьогоріч планують прокласти 20 км велодоріжок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор Інститут просторового розвитку Олег Шмід, цьогоріч у місті планують збудувати 20 км нових велодоріжок. 

"Цього року плануємо збудувати до 20 км велодоріжок. Основні – на вул. Кн. Ольги, пр. Чорновола – вул Варшавська (від вул. Липинського до вул. Варшавської), вул. Сихівська, вул. Братів Рогатинців", – заявив Олег Шмід.

Відтак, велодоріжки влаштують: площа Двірцева, вул. Чернівецька, вул. Гетьмана Мазепи, вул Городоцька – Стефаника – Кривоноса – пл. Торгова, у мікрорайоні Левандівка (дорога до Рясне), у мікрорайоні Знесіння (вул. Богданівська), вул. Федьковича, вул. Чернігівська, вул. Донецька, вул. Тарнавського, вул. Піскова, двір церкви Михайла, подвір'я на вул Городоцькій, 171, пішохідні вулиці Руданського і Нижанківського, громадський простір на вул Панча, 8-10, бульвар Довженка, вул. Філатова та вул. Тунельна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.