Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 23 березня 2018, 12:50

Сім львівських підприємств частково звільнили від плати за землю

Львівська міськрада

У перелік входять «Факро Львів», «Шувар» та ПАТ «Компанія Ензим».

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати затвердили зміни до переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2018 роки.

Зокрема, йдеться про надання знижки в 40% від орендної плати для львівських підприємств, які виробляють продукцію на території міста.

До переліку увійшли підприємства: ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», ПАТ «Компанія Ензим», ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія», ТзОВ «Факро Львів», ТзОВ «Львівський монтажно-заготівельний завод», ПАТ «Галичфарм», ДП «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем».

Нагадаємо, у березні 2017 року львівські депутати продовжили на рік програму сприяння розвитку львівських товаровиробників. Йдеться про пільгу у 12,5 млн грн, яку нададуть 15 підприємствам.

А у червні минулого року депутати визначили 6 підприємств, які отримали пільги. Серед них – ТзОВ «Факро Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.