Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

великодній ярмарок

П'ятниця, 23 березня 2018, 11:40

Великодній ярмарок у Львові триватиме з 4 квітня по 13 травня

великодній ярмарок

У Страсний тиждень на ньому заборонено торгувати алкогольними напоями.

Відповідне рішення сьогодні погодив виконавчий комітет Львівської міської ради, – повідомляє Варіантів.

Місце поведення, традиційно, на проспекті Свободи (перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької). Організатором Великоднього ярмарку визначили ТзОВ "Львівські ярмарки" з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності зі Львова та областей України для здійснення торгівлі товарами вітчизняного виробництва.

Великодній ярмарок працюватиме за таким розкладом: у робочі дні – з 11:00 год. до 22:00 год., у святкові та вихідні дні – з 10:00 год. до 23:00 год. З 4 по 7 квітня включно тут утримуватимуться від проведення розважальних заходів та виконання (відтворення) музичних творів, а також буде забороненою торгівля алкоголем. На ньому є обмеженою реалізація напоїв у скляній тарі.

Поярд з ярмарком встановлять 8 біотуалетів та вказівників з зазначенням найближчих громадських вбиралень і вбиралень закладів ресторанного господарства у місцях проведення заходу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.