Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

rozkriy

Реклама,   Понеділок, 26 березня 2018, 09:32

У Львові з’явилась унікальна послуга з фігурного розкрою матеріалів

rozkriy

Компанія МК-розкрій надає у Львові унікальні послуги з фігурного розкрою матеріалів на високошвидкісному планшетному розкрійнику. 

Основним напрямком діяльності є розкрій таких матеріалів як: акрил, ПВХ, картон, гофрокартон, електрокартон, банер, шкіра, тканина, пробкове дерево, фанера, килимове покриття, лінолеум, войлок, фізелин/спанбонд, дублерін, фетр, поролон, пінопропілен, полістирол, пароніт.

На відміну від популярних на ринку лазерних та фрезерних станків, ми використовуємо високошвидкісний планшетний розкрійник, який не залишає нагару, заплавлення та сколів на оброблюваних матеріалах.

Також ми можемо відразу креслити, робити перфорацію, бігувати, різати віддруковане зображення по контуру з допомогою міток. Всі операції виконуються з надзвичайно високою швидкістю та точністю.

МК-розкрій – підрозділ створений у 2017році на базі рекламно-виробничої компанії «Мегаклас», яка працює на ринку зовнішньої реклами з 1997 року.

ПЕРЕВАГИ КОМПАНІЇ
Ми співпрацюємо з приватними особами, юридичними особами та державними структурами. Основними нашими замовниками є рекламні підприємствами, швейні та взуттєві фабрики, компанії, які виробляють продукцію для автомобільної та авіаційної промисловості та багатьох інших галузей.

Виконуємо замовлення дуже швидко. Переважно замовник отримує продукцію у день звернення.

Доставляємо продукцію по Львову та будь-який інше місто України.

ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ

Для вас ми виріжемо як один виріб, так і 50 000шт – тираж довільний.
Це доступно завдяки використанню інноваційного обладнання, здатного працювати 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Ширина робочого поля – 1700мм, довжина - необмежена, є можливість працювати з рулонним матеріалом. Максимальна товщина матеріалу – 50мм.

Аналогів в Україні немає.

Ми забезпечимо направду високий рівень обслуговування та гнучкий підхід до кожного замовника.

Для обговорення співпраці телефонуйте +38 067 670 08 08 або пишіть на електронну пошту pat@megaclas.com
Наш сайт rozkriy.com
Наша сторінка у Facebook

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.