Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Пільговики

Прес-центр "Львівської залізниці"

Понеділок, 26 березня 2018, 15:58

Львівська залізниця недоотримала 8,4 мільйонів за перевезення пільговиків у 2018 році

Пільговики

За два місяці 2018 року ”Львівська залізниця” нарахувала 9,3 млн грн за перевезення пільговиків приміськими маршрутами.

Прес-центр ”Львівської залізниці” повідомляє, що за січень-лютий 2018 року за перевезення громадян пільгових категорій у Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській та Закарпатській областях нараховано понад 5,6 млн грн. До співпраці зі залізницею у вирішенні цього питання зголосилося 14 органів державної та місцевої влади, з якими заключено угоди на загальну суму понад 3,5 млн грн, із них поки компенсовано 484,6 тис грн. З нарахованих 9,3 млн грн за перевезення пільговиків приміськими маршрутами лише 968 тисяч із них було компенсовано.

У Волинській та Чернівецькій областях залізничники і місцева влада не змогли домовитись про компенсацію проїзду пільговиків.

Відповідно українського законодавства такі компенсації мають здійснюватись за рахунок державного або місцевого бюджетів залежно, яким органом прийнято рішення про введення пільг.

Нагадаємо, торік Львівській залізниці компенсували лише 11,8% витрат за пільгові перевезення у приміських поїздах.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.