Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ГУ ДСНС у Львівській області

Середа, 28 березня 2018, 12:23

Школи та торгові центри Львівщини перевірять на дотримання норм протипожежної безпеки

ГУ ДСНС у Львівській області

Уряд вирішив провести масштабні перевірки громадських закладів України на пожежну безпеку.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні на засіданні уряду прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, він доручив ДСНС, Міністерству регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ провести масштабну перевірку громадських закладів, шкіл, торгових центрів на предмет дотримання норм пожежної безпеки.

Перевірки ініціюють через пожежу в торговому центрі російського міста Кемерово, яка виникла 25 березня і внаслідок якої загинуло більше 60 людей. Попередні результати розслідування пожежі довели, що центр невідповідав нормам протипожежної безпеки.

"Уряд ухвалив рішення дозволити ДСНС перевіряти місця скупчення людей на предмет безпеки, але очевидно, що роботу потрібно розширити. Даємо доручення ДСНС, Мінрегіону, іншим органам та місцевій владі розпочати масштабну перевірку торгових центрів, кінотеатрів, шкіл, садочків, клубів, – всіх міст, де перебувають люди", – наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, зараз триває робот над списком об’єктів для перевірок і за місяць результати попередніх перевірок планують озвучити.

Зауважимо, що торгово-розважальний центр "Форум Львів" не впускає інспекторів Державної служби з надзвичайних ситуацій для проведення перевірки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.