Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Баляш

Прес-реліз,   Середа, 28 березня 2018, 16:55

Львів на 100 років вперед винен мешканцям Грибович за завдані збитки, – Баляш

Олег Баляш

Олег Баляш вважає, що міськрада Львова шантажує мешканців цих сіл.

Про це повідомляє прес-служба політичної партії "Наш край".

"Міська рада вдалась до шантажу. Схоже, що міські чиновники вирішили помститися мешканцям прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл за їхню позицію щодо його закриття. Водночас закриття звалища жодним чином не вирішило проблеми забруднення території", – заявив голова Львівської міської партійної організації політичної партії "Наш край" Олег Баляш.

Нагадаємо, нещодавно міськрада Львова запропонувала мешканцям сіл Малехів, Збиранка, Великі і Малі Грибовичі до 1 квітня укласти договори на водопостачання з ЛМКП "Львівводоканал" та встановити лічильники обліку споживання води. Натомість міськрада зобов’язується відшкодовувати вартість води, необхідної в межах потреб санітарно-гігієнічних норм, – 1,5 куб.м в місяць на одного мешканця.

"Таким чином мешканці залишились перед вибором: платити за воду, або використовувати забруднену містом воду з свої криниць", – зазначив Олег Баляш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.