Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 30 березня 2018, 10:24

Боротьба з корупцією заполітизована і контрольована нинішньою владою, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

НАЗК як незалежна структура стає важелем впливу влади на тих, хто для неї зараз вкрай невигідний.

Схоже на те, що у такий спосіб Адміністрація Президента починає готуватися до брудних технологій за рік до виборів глави держави. Так прокоментував призначення голови Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Мангула керівник «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

«Його послужний список не дає підстав очікувати незалежності та об’єктивності у роботі на цій посаді. Зокрема, новий очільник НАЗК працював на різних посадах у Міністерстві економічного розвитку при міністрі Порошенкові, а також був призначений нинішнім Президентом України головою Мелітопольської райдержадміністрації. Тобто його політична приналежність є дуже очевидною», – зазначив Михайло Цимбалюк.

За словами політика, НАЗК за попередні два роки своєї роботи нічим суттєвим не відзначилася, окрім зарплат і премій своїм працівникам – до 200 тисяч гривень.

«НАЗК змусила чиновників відкрити усі статки, роздратувати звичайних українців, а результат? Скільки б нинішня влада не створювала антикорупційних органів (а вже їхня кількість є проблемою для держави) корупцію не вдасться подолати, допоки не буде політичної волі тих, хто займає найвищі державні посади», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.