Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівдіпронафтохім

javoriv-rda.gov.ua

Вівторок, 3 квітня 2018, 15:50

Львівдіпронафтохім втратило понад 4 млн грн

Львівдіпронафтохім

Держаудитслужба виявила неефективне використання коштів на ДП "Львівдіпронафтохім".

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

За результатами ревізії, яку Держаудитслужба провела у ДП "Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств "Львівдіпронафтохім" з червня 2015 до листопада 2017 року, аудитори виявили неефективне використання коштів і майна на 4,2 млн грн.

Зокрема, аудитори виявили, що підприємство володіє приміщеннями, які ніяк не використовує у господарській діяльності. За умови здачі в оренду вільних площ можна було би отримати додатковий дохід у 2,3 млн грн.

Також, внаслідок неналежного контролю за якістю виконання робіт, пов’язаних з участю у закупівлях в системі Prozzoro, підприємство втратило можливість отримати майже 1,5 млн грн доходів.

Несвоєчасне виконання інститутом робіт, передбачених договором, укладеним з іншим підприємством, призвело до його розірвання, внаслідок чого інститут втратив можливість отримати дохід у 247,8 тис грн.

Наразі матеріали перевірок львівські аудитори передали керівництву ДП "Львівдіпронафтохім" разом із пропозиціями щодо покращення фінансово-господарського стану підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.