Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

вуличні музиканти

kiev-bus.com

П'ятниця, 30 березня 2018, 12:42

У Львові вирішили як впорядкувати діяльність вуличних музикантів

вуличні музиканти

Міська рада визначилась з концепцією.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради погодив Концепцію
організації вуличних виступів у громадських місцях Львова, – про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Так, відповідно до концепції, введено обмеження щодо інструментів, часу, місця виступів у центральній частині міста. Концепція застосовується до всіх видів вуличного мистецтва, що здійснюється у Львові.

На площі Ринок дозволено виступати лише біля криниць-фонтанів, граючи інструментальну музику (без використання духових та ударних інструментів і звукопідсилювальних пристроїв) з 16:00 год. до 22:00 год., у вихідні – з 12.00 год. до 22.00 год.

На вулицях, прилеглі до площі Ринок (Підвальна, В. Винниченка, Валова, І. Гонти, Театральна, просп. Свободи) дозволено виконувати інструментальну музику (без використання ударних інструментів, але з можливістю грати на духових інструментах) з 16:00 год. до 22:00 год., у вихідні – з 12:00 год. до 22:00 год.

На решті вулиць міста дозволено музичне виконання всіх видів з врахуванням норм рівня шуму згідно з законодавством України з 12.00 год. до 22.00 год. Зазначимо, що без використання звукопідсилювальної техніки та додаткових сценічних конструкцій.

Дотримання санітарних норм допустимого шуму відповідно до Положення про акустичний режим у Львові.

Охочі виконувати музику на вулицях мусять мати відповідь від виконавчих органів Львівської міської ради на подане належним чином звернення на проведення вуличного виступу. Звернення можна подати через Центри надання адміністративних послуг або через офіційний сайт Львівської міської ради у рубриці "Електронне звернення".

У зверненні обов’язково зазначаються: місце, час та дата проведення запланованого виступу, запланований репертуар виступу, опис та перелік обладнання, що використовуватиметься під час виступу.

Звернення розглядатиме комісія з розгляду звернень на проведення вуличних виступів. Склад та графік засідання комісії затверджується розпорядженням Львівського міського голови. На підставі протоколів засідання комісії заявнику надається письмова відповідь, що є підставою для здійснення вуличного виступу.

Контроль за дотриманням цих правил здійснюватиме Муніципальна варта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.