Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Холодницький

П'ятниця, 30 березня 2018, 17:23

Холодницького можуть звільнити з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Назар Холодницький

Наразі Назара Холодницького викликають на допит до Генпрокуратури.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького викликають на допит до Генеральної прокуратури України 3 квітня 2018 року.

Раніше Генпрокуратура направили скарги до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів на Холодницького у рамках кримінальної справи, яку спільно з прокуратурою розслідує Національне антикорупційне бюро.

Холодницького звинувачують у вчиненні дисциплінарних проступків: невиконання чи неналежне виконання службових обов'язків; розголошення охоронюваної законом таємниці, яка стала відомою прокурору при виконанні повноважень; вчинення дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його об'єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури; грубе порушення правил прокурорської етики; втручання або будь-який інший вплив прокурора у випадках чи порядку, не передбачених законодавством, в службову діяльність іншого прокурора.

Нагадаємо, 30 листопада 2015 року львів'янин Назар Холодницький став  керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.