Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заборгованість з зарплати

The Kiev Times

Вівторок, 3 квітня 2018, 16:08

Львів не увійшов у перелік міст щодо перевірки виплат заборгованості із зарплати

заборгованість з зарплати

У шести містах України запрацювали мобільні групи зі стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявила заступник міністра юстиції Світлана Глущенко, сьогодні в Україні розпочали роботу мобільні групи зі стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

"З 2 квітня почали працювати мобільні групи з ліквідації заборгованості по зарплаті у шести містах України: Харкові, Дніпрі, Кривому Розі, Маріуполі, Торецьку та Сєвєродонецьку. До кінця квітня аналогічні мобільні групи запрацюють у Рівному, Запоріжжі, Миколаєві, Києві, Хмельницькому та Херсоні. Мобільні групи проводитимуть регулярну перевірку стану виконання судових рішень щодо оплати праці підприємствами", – зазначила Світлана Глущенко.

За її словами, першочергово групи працюватимуть у містах, де є високий рівень заборгованості із заробітної плати.

Нагадаємо, цьогоріч в усіх областях України створили штаби з моніторингу та контролю із стягнення аліментів, відтак Міністерство юстиції вирішило також запустити штаби зі стягнення заборгованості із зарплат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.