Зміст статті

2 квітня 2018Юрій Семашко

Коло Лева Королева

Львівська сметанка шикує поруч з тілом Періс Хілтон.

Варіанти шукають в Інтаграмі сліди візитного шику навколо прибуття світської левиці Періс Хілтон до міста Лева, а саме на відкриття Ґранд-Готелю місцевого бізнесмена, депутата Львівської міської ради та президента ФК Рух Григорія Козловського.


Львівський Ґетсбі

Момент щирої істини для львівського Ґетсбі Григорія Козловського, бізнесмена, депутата, президента та просто побожного чоловіка.

Політики

Далеко не усі політики Львова, яких запросили на гранд-відкриття, засвідчили факт відвідин імпрези на своїх соцмережних сторінках. Любомир Босаневич та Ігор Васюник сфотографувались хто з ким хотів. Натомість Маркіян Лопачак і Андрій Садовий потрапили на чужі Instagram-сторінки.


Футбольні друзі

Власник футбольного клубу "Рух" запросив телеведучого (екс-львів'янина) Ігоря Циганика і зірок львівських "Карпат" Михайла Кополовця та Артема Федецького.

Київські ВІПи

Немає нічого дивного у тому що на ґранду до Козловського знову приїхали Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Та в дорозі вони заселфились з Дзідзьом, який без окулярів здивував усіх своїх підписників.

Співачки Марія Яремчук та Злата Огнєвіч одягнули досить схожі за фасоном костюми та капелюхи. Добре, що різних кольорів. Львівська художниця Олена Онуфрів зібрала довкола себе кілька київських гостей: співак Kishe, телеведучі Андрій Джеджула та Євген "Ґєник" Фешак (з дружинами).

Леді-вамп Катерина Осадча і Марія Яремчук (фото з її Instagram-сторінки)

Періс Хілтон

Її перші кроки на львівській землі стали об'єктом адораційної уваги багатьох львів'ян і львів'янок. 

Приземлення у Львові вона ознаменувала лаконічним дописом у власному Інстаграмі. Але дещо дивним є те, що ракурс фотографії вказує на вулицю Фурманську, саме там, де знаходиться готель "Асторія". Схоже, що велика Періс Хілтон просто підібрала для свого Інстаграму перше ліпше фото з краєвидом маленького Парижа?

Періс Хілтон робить макіяж. Селфі напам'ять. Готель Козловського. Виходить з авто. Сідає у нього в проїзді Крива Липа. Все це замиловано фотографують зачудовані гості та організатори грандіозного відкриття.

Апогей народної люові з Instagram-сторінки natalia_redigonne.

Візажистка Надія Гордон емоційно описує вечірку власними словами.

Просто причетні

Деталі, що додали відкриттю Ґранд-Готелю світськості, гламуру, масовості.


від редакції Варіантів

Дивно лише, що такий футбольний поціновувач футболу, як Григорій Козловський, не подарував чарівній Періс футболку свого рідного клубу Рух (Винники) з якимось пам'ятним номером на спині та грудях. Масовий ажіотаж в інстаграмі світської левиці з Америки міг би спокійно надихнути футболістів Руху на епічний вихід до української Прем'єр-ліги.

Ще також крає душу у цьому вояжі Періс Хілтон до Львова відсутність навіть мінімальних проявів державотворчого мислення в організаторів її візиту. Фотографія Періс Хілтон на тлі пам'ятника Тарасові Шевченку миттю би рознесла усьому білому світові святу правду про поетичний талант батька Тараса, його пророчу вдачу та повсякчасну міць.

А декламація Шевченкового "Заповіту" світською левицею, акторкою та співачкою Періс Хілтон миттю б посоромила клятих воріженьків у їхній зневазі до всього українського, галицького, львівського.


головне фото: Фб Михайла Шмігельського

Автор: Юрій Семашко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.