У Львові запровадять експериментальну маршрутку до львівського аеропорту

четвер, 5 квітня 2018 р. о 15:24
У Львові запровадять експериментальну маршрутку до львівського аеропорту
аеропорт Львів

Експериментальний маршрут курсуватиме з 10 квітня від аеропорту Львова до головного залізничного вокзалу міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 10 квітня у місті на місяць запроваджують експериментальний автобусний маршрут сполученням "Аеропорт – Залізничний вокзал".

На маршруті працюватиме один великий автобус, квиток вартуватиме 20 грн, а середній інтервал між рейсами становитиме півтори години. Маршрут буде курсувати з однією зупинкою на вул. Любінська (біля "Будинку меблів").

Перший рейс автобусу призначений на 10.00 год з аеропорту, останній рейс – о 19.45 год із залізничного вокзалу.

"На прохання керівництва львівського аеропорту управлінням транспорту міськради було прийнято рішення про відкриття тимчасового автобусного маршруту сполученням "Аеропорт – Залізничний вокзал". Через місяць будемо аналізувати його роботу і, якщо він буде добре працювати, будемо думати, як запровадимо його на постійно", – заявив заступник начальника управління транспорту міськради Ігор Собенко.

Нагадаємо, нещодавно Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького на своїй сторінці у Facebook опублікував повний перелік авіарейсів, які відкриваютьу 2018 році.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024