Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мистецький центр Супутник

Четвер, 5 квітня 2018, 16:17

СБУ підозpює керівника левандівського Супутника у хабарництві (ОНОВЛЕНО)

Мистецький центр Супутник

Працівники Служби безпеки України провели обшук в мистецькому центрі "Супутник", – директор закладу перебуває у слідчому управлінні СБУ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Разом з директором центру "Супутник" на допиті є його підлеглий Михайло Севрук.

"Юрист Управління культури зараз з Олександром Агашковим та Михайлом Савруком спілкуються зі слідчими," – додав Андрій Мocкаленко.

Депутатка Львівської міської ради Юлія Хомчин (фракція "Самопоміч") на своїй сторінці у Facebook  повідомляє, що їх підозрюють у вимаганні хабаря.

"Всі, хто хоч коли-небудь мав справи з Сашком, Михайлом та "Супутником" розуміють, про що йдеться. На даний момент в слідчому управлінні СБУ на Бандери 1 складають протокол," – стверджує депутатка.

Управління Служби безпеки України у Львівській області повідомило, що Михайло Севрук і Олександр Агашков хотіли отримати від підприємця 10 тисяч гривень за здачу йому приміщення в оренду для проведення культурно-масового заходу без укладання договору. Тобто гроші за оренду мали піти їм у кишеню, а не до бюджету громади Львова.

Оперативники спецслужби затримали хабарників на робочому місці під час одержання усієї суми неправомірної вигоди.

Зазначимо, Олександр Агашков керує КМЦ "Супутник" з 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.