Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 6 квітня 2018, 10:30

Міськрада Львова замовила роботи із попередження аварії на Грибовичах

Грибовицьке сміттєзвалище

ЛКП "Збиранка" оголосило тендер на попередження надзвичайних ситуацій на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівське комунальне підприємство "Збиранка" оголосило тендер на проведення першочергових заходів з попередження надзвичайних ситуацій, ліквідації негативних наслідків аварії на полігоні ТПВ м. Львова в с. Великі Грибовичі.

Кінцевий термін подачі пропозицій – 21 квітня 2018 року, а кінцевий термін виконання робіт – грудень 2018 року.

"Це першочергові невідкладні заходи з попередження надзвичайних ситуацій, ліквідації негативних наслідків аварії на полігоні ТПВ у с. Великі Грибовичі. Нагадаю, що на цьому полігоні вже на 85% збудована дамба біля озер фільтратів. Однак, у тій частині, де стався зсув, там продовжують витікати фільтрати.

Також є потенційна небезпека, що може бути якийсь рух чи зсув полігону. Тому, там буде побудована інша дамба і будуть зроблені обвідні канали. Так само буде побудований вал, щоб в разі, якщо був би у тій частині зсув полігону чи якісь рухи тіла полігону, то ця дамба і вал забезпечать утримання можливого зсуву схилу", – зазначив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Нагадаємо, у лютому ЛКП "Збиранка" оголосило тендер на очистку фільтратів що накопичились на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.