Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Цигилик

ТРК "Броди"

Середа, 11 квітня 2018, 11:36

Бродівська РДА залишилася без керівника

Орест Цигилик

Порошенко звільнив з посади голови Бродівської РДА Ореста Цигилика.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №54/2018-рп від 5 квітня 2018 року.

Президент Петро Порошенко у своєму розпорядженні звільнив із посади голови Бродівської районної державної адміністрації Львівської області Ореста Цигилика.

Як йдеться у повідомленні, Цигилика звільнили відповідно до пункту 2 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України у зв’язку із скасуванням допуску до державної таємниці.

Повністю пункт 2 звучить так: "Трудовий договір, укладений на невизначений строк, а також строковий трудовий договір до закінчення строку його чинності можуть бути розірвані власником або уповноваженим ним органом лише у випадках виявленої невідповідності працівника займаній посаді або виконуваній роботі внаслідок недостатньої кваліфікації або стану здоров'я, які перешкоджають продовженню даної роботи, а так само в разі відмови у наданні допуску до державної таємниці або скасування допуску до державної таємниці, якщо виконання покладених на нього обов'язків вимагає доступу до державної таємниці".

Нагадаємо, Орест Цигилик очолив Бродівську РДА у січні 2016 року, до цього він був заступником голови райдержадміністрації, а у 2009 році працював начальником відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Бродівському районі.

Ще у 2016 році голова Львівської ОДА Олег Синютка, через недостатню організацію роботи на дорогах із забезпечення громадського транспорту в населені пункти, вирішив подати на звільнення цього посадовця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.