Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

котельня

Середа, 18 квітня 2018, 10:06

У Львові розпочинається підготовка до опалювального сезону 2018-2019

котельня

ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає підготовку до нового опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-слжба Львівської міської ради.

Зокрема, з 23 квітня розпочинаються щорічні гідравлічні випробування теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. Після гідравліки ремонтні бригади підприємства проводитимуть роботи з ремонту котелень і ЦТП, основного і допоміжного обладнання на ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» і ТЦ «Південна». Також у планах замінити 15 км теплових мереж на попередньо ізольовані труби.

Загалом, у 2018 році «Львівтеплоенерго» планує провести реконструкцію двох підвальних котелень (вул. Стецька, 5, вул. Кордуби, 12); реконструкція окремостоячих котелень на вул. Солодова, 6, вул. Шевченка, 42; реконструкцію ЦТП та теплових мереж на вул. Стрийська-Гашека.

Також заплановано встановлення загальнобудинкових лічильників гарячого водопостачання (І етап, 640 шт.) та встановлення 164 ІТП у Сихівському районі (І-ша черга) та 84 ІТП у Шевченківському районі.

З наступного тижня розпочинаються гідравлічні випробування теплових мереж.

Нагадаємо, що цьогоріний опалювальний сезон обійшовся Україні в 9 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.