Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прибирання міста

Середа, 18 квітня 2018, 14:00

Львів планує відмовитися від піску

прибирання міста

У місті розглядають можливість заміни використання піскосуміші для посипання доріг під час зимового періоду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, на наступний зимовий сезон потрібно змінити методику прибирання доріг та використовувати реагенти замість піско-соляної суміші.

"Є зареєстрована петиція, щоб відмовитися від використання піску. І це йде в унісон з тим дорученням, над яким працюють наші комунальні відділи – щоб наступний сезон вийти на альтернативні технології, які унеможливлять забруднення міста. Маємо тонни піску. Тому те, що є зараз, треба прибрати – застосовувати порохотяги і мити вулиці", – зазначив Андрій Садовий.

За його словами, зимою комунальники використовують багато піску, щоб дороги були проїздні, а хідники – безпечні для проходу мешканців. Однак весною доводиться чистити дощоприймачі, прибардюрну частину, прибирати хідники, газони, на які скидають сніг і пісок, який там й залишається.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.