Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Кубок Ліги Чемпіонів

uefa.com

Середа, 18 квітня 2018, 18:43

У Львові можна буде потриматися за Кубок Ліги чемпіонів

Кубок Ліги Чемпіонів

Крім цього, футбольні кубки побувають ще у п'яти містах України.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Чемпіонські кубки європейських футбольних турнірів (а саме чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів) побувають у Києві, Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові.

Як повідомив директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Бондаренко, Київ вийшов на фінішну пряму в організації прийдешніх великих європейських матчів:

"Наразі відбувається інспекційний візит партнерів з УЄФА, які перевіряють усі етапи майбутнього проведення фінальних поєдинків — підготовку міста, стадіону, інфраструктури тощо. Завтра ж розпочнеться візит команд-півфіналістів, які також знайомитимуться з містом та ареною вирішального протистояння. Аби залучити якомога більше людей до цього футбольного свята, організовується подорож кубків теренами нашої країни.

У шести українських містах відбуватимуться урочистості, протягом яких проходитиме демонстрація трофеїв, можна буде сфотографуватися з ними та в цілому долучитися до тієї футбольної атмосфери, яка пануватиме аж до самих матчів".

У Львові трофеї виставлять на вулиці Винниченка у парку, біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу 30 квітня, з 17:00 до 21.00 години.

Зазначимо, що акція присвячена Фіналам Ліги чемпіонів з футболу, що відбудуться цього року в Києві.

Додамо, що у 2009 році до Львова привозили футбольний Кубок УЄФА, а у 2012 - кубок Чемпіонату Європи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.