Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 23 квітня 2018, 13:50

Вулицю Пластову у Львові відремонтують за 38 мільйонів

ремонт доріг на Львівщині

У місті триває капітальний ремонт вул. Пластової, на ділянці від вул. Богданівської до вул. Бескидської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Роботи з капітального ремонту вул. Пластової, які проводить ПрАТ "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1" на замовлення ЛКП "Львівавтодор", розпочалися з 11 січня цього року.

Тендеру на визначення підрядної організації відбувся ще 20 жовтня 2017 року, а вартість робіт за договором склала 38 970 000 грн.

Проектом передбачається заміна існуючого чавунного водопроводу діаметром 300 мм на новий водопровід діаметром 300 мм з поліетиленових труб. Напірну каналізацію зі сталевих труб планують замінити на нову з поліетиленових труб такого. Проектом також передбачено влаштування нової дощової каналізації та заміна розподільчого газопроводу середнього тиску діаметром 500 мм, прокладеного через проїзну частину вул. Пластової.

Також тут планують влаштувати повітряну лінію зовнішнього освітлення з енергозберігаючими світильниками.

Станом на сьогодні завершено усі підготовчі роботи, під час яких було розібрано 440 м бортових каменів. Також вже прокладено 1 км водопроводу діаметром 300 мм, 1,2 км напірної каналізації діаметром 300 мм та 36 м дощової каналізації діаметром 600 мм.

Нагадаємо, що у 2017 році на ремонт львівських доріг витратили 3,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.