Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікет Рошену

Вівторок, 24 квітня 2018, 14:46

У Львові активісти пікетували магазин Roshen

пікет Рошену

Сьогодні на вулиці Валовій у Львові "Об'єднання добровольців" провело пікет-акцію магазину Roshen.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Головною вимогою пікетувальників було прийняття Верховною Радою законопроекту №7190 про визнання добровольців учасниками бойових дій, їх соціальний і правовий статус.

"Ми не маємо нічого проти бізнесу, який веде наш президент Петро Порошенко. Але бачимо певну несправедливість – у той час, коли війна не вщухає ні на день, а з фронту чи не щогодини отримуємо похмуру статистику, його бізнес-імперія продовжує розвиватися. Розвиватися і завдяки воїнам-добровольцям, які разом з бійцями ЗСУ стримують навалу кривавої орди.

Щиро сумніваємося, що справа Президента була б такою ж успішною, якби над Києвом, Львовом чи іншими містами України височіли російські триколори. Тому, не вимагаємо від нього нічого, а лише справедливості", – заявила керівник "Об'єднання добровольців" Олена Живко.

За словами організаторів, сьогодні у Львові була проведена перша подібна акція, однак після цього аналогічні пікети будуть відбуватися у всіх містах України.

Зазначимо, нещодавно "Об'єднання добровольців" також пікетували Петра Порошенка, яка приїздив до Львова відкривати перинатальний центр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.