Зміст статті

24 квітня 2018олександр ковальчук

Винники без води

Марсіанські пейзажі на дні Винниківського озера.

Варіанти шукають на дні Винниківського озера фантастичні сліди завтрашнього дня та чудесного перетворення.

У Винниківському озері спустили усю воду через будівництво дитячо-юнацького спортивного табору з реабілітаційним санаторієм та об’єктами спортивної інфраструктури навколо нього. Ще у кінці 2017 року Винниківська міська рада дозволила ТОВ "Краківський Ринок" створити на території Винниківського озера відпочинкову базу ТОВ "Академія Футболу", власником якої є депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Як повідомляють "Наші гроші. Львів", згідно з проектом, на ділянці площею 77 га планують звести кілька капітальних споруд: спальний корпус для табору, приміщення санаторію на 200 місць, процедурний корпус, харчоблок табору, критий манеж тощо.

Заплановані футбольні поля, траси для велосипедного, гірськолижного спорту, підйомник, витяг, пірс, басейн, гелікоптерний майданчик для рятувальної служби, прокат спорядження, елінг, вбиральні, відкритий паркінг на майже 600 місць. Реконструкція комплексу триватиме до п'яти років. Приблизна вартість проекту – 20 мільйонів доларів.

десь завтра

візуал: Винниківська міська рада

сьогодні


дрон-відео

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.