Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП з маршруткою №20

Варта 1

Середа, 25 квітня 2018, 13:22

У Львові маршрутка з пасажирами врізалася у стовп

ДТП з маршруткою №20

Внаслідок аварії ніхто не постраждав.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні зранку, близько 08:00 год, на перетині вулиць Городоцька – Я. Мудрого маршрутка № 20 врізався у рекламний стовп.

Внаслідок аварії ніхто з пасажирів та водій не постраждали. 

"За поясненнями водія, він рухався по вул. Городоцькій і бачив, що перед ним їде легковий автомобіль. Біля світлофору, на перехресті з вул. Я. Мудрого, автомобіль різко загальмував. В той момент водій повернув вправо і планував об’їхати машину. Однак йому не вдалося повернути і маршрутка врізалася в стовп", – розповів заступник директора ЛК "АТП-1" Олександр Струтинський.

За його словами, з водієм буде проведено розмову-інструктаж щодо безпеки руху на дорозі. Також водій ще раз здасть правила дорожнього руху, зокрема щодо дотримання безпечної відстані та маневрування на дорозі.

"Також зараз проводиться ремонт бампера маршрутки. Після завершення ремонту машина вийде на маршрут", – додав Олександр Струтинський.

Зазначимо, цей маршрут обслуговує кеомунальне "АТП-1".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.