Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Середа, 25 квітня 2018, 17:37

Замінування бізнес-центрів у Львові виявилось фейком

замінування

Вибухонебезпечних предметів у бізнес-парку "Промисловий", бізнес-центрі на вул. Героїв УПА та бізнес-центрі "Лемберг" правоохоронці не виявили.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні близько 14.00 год на електронну скриньку Центру безпеки міста надійшло анонімне повідомлення про замінування львівських бізнес-центрів: бізнес-парк "Промисловий" на вул. Промисловій, 52, бізнес-центр на вул. Героїв УПА, 73 та бізнес-центр "Лемберг" на вул. Б. Хмельницького, 176.

Правоохоронці обстежили територію та приміщення цих бізнес-центрів, евакуювали близько тисячі прайцівників та відвідучаців бізнес-центрів, проте вибухонебезпечних предметів не виявили.

Наразі поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надіслав неправдиву інформацію. За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, це вже п’яте неправдиве повідомлення про замінування львівських бізнес-центрів. У попередніх випадках ця інформація теж не підтвердилася.

Зазначимо, ці бізнес-центри "заміновують" уже вп'яте за місяць. Востаннє анонім повідомив правоохоронців про замінування львівських бізнес-центрів 19 квітня.

В усіх випадках вибухівки не знайшли.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.