Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

кажани барком

loda.gov.ua

Понеділок, 30 квітня 2018, 12:01

Кажани вибороли звання чемпіонів України з волейболу

кажани барком

Вперше волейбольний клуб Барком-Кажани виборов звання чемпіона України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги.

У п'ятому матчі серії плей-офф Чемпіонату України з волейболу, який відбувся 29 квітня у Харкові, із рахунком 3:1 (25:23, 18:25, 25:19, 25:19) львів’яни обіграли ВК “Локомотив”.

Тож у підсумку «кажани» заробили третю перемогу, ставши переможцями Чемпіонату України з волейболу.

Про це повідомила прес-служба команди. 

Після останніх поразок у домашніх матчах 24-25 квітня «кажани» таки змогли розправити крила у Харкові. Адже як напередодні запевнив головний тренер клубу Угіс Крастіньш, психологічно команда готова до останнього раунду боротьби. Тож вже з перших хвилин гри на харківському майданчику «кажани» проявили максимальну рішучість та наполегливість, з конкретною заявкою на перемогу. І це спрацювало. 25:23 - перемога за львівською командою. У другому сеті «залізничники» не лише відігрались, а й вирвались вперед із чималим відривом - 18:25. Рахунок партій зрівнявся 1:1. І тут якісною грою, успішними атаками та блоками «кажани» змогли зламати всі очікування «Локомотива» на чемпіонство . 25:19 рахунок двох наступних сетів. І загальним результатом 3:1 «кажани» виборюють третю перемогу, ставши вперше чемпіонами України з волейболу.

На початку року «кажани» вибороли Кубок України. Тож після здобуття ще й чемпіонства Львів сміливо можна називати новою волейбольною столицею України.

Додамо, що у двох домашніх матчах фіналу плей-офф «Локомотив» поступився львівським «кажанам» (3:1 ( 18:25, 25:23, 25:17, 25:21) та 3:0 (26:24, 27:25, 25:20), однак відвоював перемогу у двох виїзних матчах у Львові. Відтак, на гру 29 квітня у Харків команди вийшли із загальним рахунком 2:2 ( у фіналі плей-офф Чемпіонату України команди грають до 3 перемог).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.