Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Середа, 2 травня 2018, 14:17

У нардепа Добродомова з'явились соратники-власники телеканалу

Дмитро Добродомов

Телеканал, що раніше називався "RTI", у березні змінив назву на "4 канал".

Про це повідомив "Детектор медіа".

Супутниковий телеканал RTI (ТОВ "ТРК “Інтеррадіо”"), власниками якого нещодавно стали соратники народного депутата Дмитра Добродомова, змінює назву на "4 канал" та анонсує щоденну підсумкову інформаційну програму, яку вестимуть Михайло Шаманов і Наталія Трофімова.

15 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила зміну логотипа каналу. Представники 4-го каналу пояснили Нацраді, що планується переформатування мовника та збільшення в ефірі кількості програм інформаційної тематики. Назва телеканалу цифрою є загальносвітовою практикою неймінгу інформаційних каналів, а цифра "4" була вільною в українському телевізійному просторі, зауважили представники.

Поки що канал переоформлює в ліцензії тільки логотип і не змінює програмної концепції, а працюватиме в межах своєї ліцензійної концепції (RTI теж був інформаційно-розмовним каналом).

У друкованій презентації 4-го каналу, яку отримали члени Нацради, зазначено: "4 канал – український інформаційний телеканал, покликаний всебічно висвітлювати суспільно-політичне, економічне, культурне та повсякденне життя української столиці – Києва".

Слоган каналу: "Там, де ти". 4 канал планує створювати ефект присутності за допомогою прямих включень і стрімів журналістів з місць актуальних і резонансних подій у Києві.

Девіз 4-го каналу: "Ми – корисний канал". "Усі розповідають новини, ми – розповідаємо, як із цими новинами жити", – йдеться в презентації.

В ефірі планується щоденна підсумкова інформаційна програма «44 хвилини», яку вестимуть Михайло Шаманов і Наталія Трофімова. До студії програми приходитимуть гості, разом з якими ведучі аналізуватимуть події дня. Планується інтерактивний зв’язок з глядачами через телефон і скайп. Михайло Шаманов у минулому був ведучим Нового каналу, зараз він працює ведучим радіостанції "Радіо НВ".

Ще один проект 4-го каналу – щотижнева програма «Ми зможемо!». Вона виходитиме щочетверга, і в ній обіцяють аналіз головних політичних, економічних та соціальних подій тижня. У ній теж планують постійний інтерактив з глядачами. У презентації не вказано, хто буде ведучим проекту.

Крім цього 4 канал анонсує лінійку публіцистичних програм: розслідувальних, історико-культурних, освітньо-пізнавальних та авторських передач як вітчизняного, так і закордонного виробництва.

Телеканал мовить на супутнику, в кабельних мережах 82 операторів по всій Україні, а також у цифровому ефірі Києва та Київської області в локальному мультиплексі компанії «Ера продакшн».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.