Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спалювання сухостою

ukranews.com

П'ятниця, 4 травня 2018, 14:47

Львівські депутати хочуть підвищити штрафи за спалювання сухостою

спалювання сухостою

Львівська ОДА звернулась до уряду із питанням підняття штрафів за випалювання сухостою.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні у облдержадміністрації відбулось засідання щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях у літній період, а також стану підготовки місць масового відпочинку людей на водних об’єктах.

За результатими засідання заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський звернувся до міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка з пропозицією щодо збільшення штрафів за підпал сухої трави.

"Враховуючи аналіз причин, чому виникають пожежі, основною із них є підпалювання сухостою приватними особами під час проведення робіт власних на полях. Ми зверталися до Мінприроди з ініціативою щодо збільшення суми штрафів", – заявив Ростислав Замлинський.

У свою чергу Геннадій Зубко підтримав ініціативу Львівської ОДА, а також наголосив на важливості проведення превентивних заходів щодо випалювання сухої рослинності.

Нагадаємо, за спалювання сухостою передбачені штрафи від 170 до 340 грн для фізичних осіб та від 850 до 1190 грн для посадових. Їх планують збільшити до 1700 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.