Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

П'ятниця, 4 травня 2018, 16:20

Скандальну "Волю" може купити мексиканський мільярдерос

Інтернет-провайдер і оператор кабельного телебачення "Воля" веде переговори про свій продаж з бізнесменом Карлосом Слімом Елу з Мексики.

Про це повідомляє Ліга.нет.

Ймовірна вартість продажу бренду – 112 мільйонів доларів.

Карлос Слім – власник найбільшої в Латинській Америці телекомунікаційної компанії America Movil, а також мережі магазинів, ресторанів та об'єктів нерухомості. У 2014 році він придбав акції групи компаній Austria Telekom. Поміж її активів ряд операторів Європи, зокрема, Velcom в Білорусі. Останній, за інформацією видання, і почав робити due dilligence "Волі". У 2009 році Карлос Слім очолив список найбагатших людей світу за версією журналу Forbes.

Компанія Воля обслуговує близько 2 млн абонентів кабельного телебачення і інтернету в 34 містах України. Зокрема, інтернет-доступом користуються 670 тисяч абонентів. Основні акціонери – фонди Providence Equity Partners (34,92%), Sigma Bleyzer (15,3%), ЄБРР (11,7%).

Акціонери Волі почали шукати покупця минулого року. Новий власник повинен був з'явитися ще до кінця грудня, серед потенційних покупців називалися інвестфонд Бориса Ложкіна та мобільний оператор lifecell. Офіційного підтвердження цієї інформації не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.