Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

чиновники Львівської облради

Вівторок, 8 травня 2018, 13:26

За рік підлеглий Ганущина 34 рази преміював себе і свою дружину

чиновники Львівської облради

У 2017 році керівник КП ЛОР "Нерухомість та майно" Роман Люлюк виписав з обласного бюджету 34 премії для себе та своєї дружини-співробітниці.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів".

Керівник комунального підприємства Львівської обласної ради "Нерухомість та майно" Роман Люлюк з початку 2017 року підписав 24 накази на преміювання своєї дружини Олени Люлюк, яка є головний економістом з фінансової роботи цього комунального підприємства, а також видав 10 наказів на призначення премій для себе.

Додатково він підписував й накази про матеріальну допомогу на оздоровлення в період відпустки для дружини та до свят.

Зазначимо, штат КП "Нерухомість та майно" складається лише з 10 осіб. Окрім керівника підприємства Романа Люлюка, тут працює ще бухгалтер і секретар, двоє юристів, два економіста, два робітника, майстер. Основна діяльність підприємства – операції з нерухомим майном Львівської обласної ради.

Згідно з фінансовим звітом, за підсумками 2016 року КП "Нерухомість та майно" отримало чистого прибутку 576,8 тис. грн.

Додамо, начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра у відповіді на запит журналістів видання "Наші гроші. Львів", заявив, що не бачить порушень в діях Романа Люлюка.

Зазначимо, згідно з декларацією про доходи Лелюка за 2017 рік, у минулому році КП "Нерухомість та майно" виплатило Роману Лелюку 261 840 грн зарплати, а Олені Лелюк – 106 691 грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.