Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Середа, 16 травня 2018, 10:17

На Львівщині створять каталог вільних сільськогосподарських земельних ділянок

земельна ділянка

За результатами аудиту, понад 52 тисячі гектарів земель державної форми власності не використовуються. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"У минулому році департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА створив робочу групу і розпочав аудит земель сільськогосподарського призначення. Ці групи створили у кожному районі Львівської області, до них увійшли представники органів місцевої влади, місцевого самоврядування, правоохоронні органи, представники Державної фіскальної служби", – повідомила заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Станом на 5 травня 2018 року у Львівській області було 1157 вільних сільськогосподарських ділянок на загальну площу 18 тисяч гектарів. З них – 363 ділянки включили у перелік та 110 планують додатково включити.

У 2018 році уже орендували 39 земельних ділянок. Стартова ціна становила 600 тисяч гривень, ціна продажу річної орендної плати сягла 1 млн 900 тисяч гривень.

Наступним етапом має стати підготовка у кожній селищній раді Каталогу вільних земельних ділянок, які виявили за результатами аудиту і земельних ділянок, які включені в перелік для продажу права оренди на аукціоні.

Каталог планують завершити через 2 місяці.

Нагадаємо, що станом на березень 2018 року на Львівщині здали в оренду 21 земельну ділянку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.