Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сирени

Середа, 16 травня 2018, 10:30

16 травня у Львові вмикатимуть сирени

сирени

В середу, з 14:45 до 14:50 год., у Львові вмикатимуть сирени із навчальною метою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні впродовж 5 хвилин – із 14:45 до 14:50 год., у Львові проводитимуть навчальне оповіщення населення міста та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення.

Мета увімкнення засобів оповіщення – навчальна, практичні заходи відпрацьовувати не будуть, тому мешканців закликають зберігати спокій.

«Почувши сигнал, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю «Львівського радіо» на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі переключить на ефірні канали «Першого національного» Національної суспільної телекомпанії України, ТРК Львів — Суспільне мовлення (12-й телевізійний канал), або телеканал «Телекомпанії «Львів-ТБ» «Перший західний» та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту», – йдеться у повідомленні. 

Також для визначення рівня озвучення з 15.00 год 16 травня до 24.00 год 20 травня проводитимуть електронне опитування мешканців.

Перейти на сторінку з опитуванням можна тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.