Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Гриньків

espreso.tv

П'ятниця, 18 травня 2018, 14:55

Мера Золочева Гриньківа повертають до звичної дієти

Ігор Гриньків

Держархбудінспекція анулювала дозвіл на забудову на площі Вічевій в Золочеві, через яку оголосив голодування міський голова.

Про це повідомила прес-служба Держархбудінспекції України.

У зв’язку з оголошенням безстрокової акції протесту Золочівського міського голови Ігоря Гриньківа представники Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області здійснили виїзд на об’єкт "Будівництво об’єктів торгівлі та обслуговування на вул. Кривоноса" (прибудова магазину промислових товарів та кафе-бару до існуючого кінотеатру на пл. Вічевій, 1 в  Золочеві).

Як повідомив Директор Департаменту Роман Желих, під час спілкування з
мером було прийнято рішення про невідкладну спільну роботу щодо правового врегулювання конфліктної ситуації навколо будівництва на головній площі райцентру. Зокрема, проведено перевірку об’єкта будівництва, під час якої були виявлені суттєві порушення містобудівного законодавства, а саме – здійснення будівельних робіт з відхиленням від затверджених проектних рішень.
Таким чином, 18 травня Державна архітектурно-будівельна інспекція
України прийняла рішення про анулювання дозволу від 2 березня 2009 року на oб’єкт "Будівництво об’єктів торгівлі та обслуговування на вул. Кривоноса (прибудова магазину промислових товарів та кафе-бару до існуючого кінотеатру на пл. Вічевій, 1 в м. Золочеві, Золочівського району Львівської області). Наразі подальші будівельні роботи на зазначеному об’єкті є незаконними.

Нагадаємо, на початку тижня міський голова Золочева Ігор Гриньків Золочева закликав зупинити самовільне будівництво на площі Вічевій та почав голодування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.