Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

робота митниці

Понеділок, 21 травня 2018, 13:41

Влада і громадськість Львівщини незадоволені роботою митників

робота митниці

Владу непокоїть питання контрабанди на державному кордоні, громадськість – незадовільна робота по інших питаннях.

Сьогодні під час апаратної наради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заслухав звіт начальника Львівської митниці Державної фіскальної служби України Василя Германа, – про це повідомляє кореспондент Варіантів. Після звіту Олег Синютка висловив претензії щодо боротьби працівників служби з контрабандою.

Голова обласної ради Олександp Ганущин також висловив зауваження до роботи митниці.

Голова ГО "Рабів до раю не впускають" Іван Спринський констатував:
"Ми та ряд інших громадських організацій писали ряд запитів до митниці, звертались у правоохоронні органи, але по незаконному розмитненню автомобілів нема результату, по благодійних фондах – нема результату..."

Телеведуча і голова громадської ради при Головному управлінні СБУ у  Львівській області Галина Янко попросила провести службове розслідування щодо працівника митниці, який подав до суду неналежно оформлені документи по справі благодійнхи фондів.

"Внаслідок цього держава втратила втратила 10 мільйонів гривень. Було доручення Президента України, він доручив усім відповідним структурам це питання відпрацювати."

Олег Синютка попередив:

"Василь Миколайович, я вам обіцяю, якщо ви не справитесь з цими речами, то я підніматиму це питання перед Президентом України. Що вам потрібно зробити, чим допомогти? Невже Ви не розумієте, що у Вас купа начальників, які просто збирають гроші у тих, хто перетинає кордон? У вас є три дні."

 Нагадаємо, наприкінці свчня Олег Синютка звернувся до ДФС з вимогою відсторонити від роботи працівників митного поста "Рава-Руська" та провести внутрішнє розслідування стосовно перекриття дороги. Тоді у Львівській облраді створили спеціальну робочу комісія з метою моніторингу стану дотримання законності на митних постах Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.