Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники ЛНР

fakti.org

Понеділок, 21 травня 2018, 16:07

Жителя Львівщини заочно засудили за участь у "ЛНР" і "ДНР"

учасники ЛНР

Йому присудили ув’язнення і конфіскацію майна.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У Львові до 10 років ув’язнення засуджено учасника незаконних збройних формувань терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР".

Прокуратурою області підтримувалось державне обвинувачення у суді стосовно 42-річного мешканця Жовківщини, який обвинувачувався у вчиненні кримі-нального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258-3 КК України (участь у терористичній організації).

Встановлено, що у 2014-2015 роках чоловік брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей в складі незаконних військових формувань терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР".

Вироком Галицького районного суду м. Львова зловмисника визнано винним та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначимо, що обвинувачений перебуває на тимчасово непідконтрольній українському уряду території, а відтак його засуджено заочно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.