Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ФК Верес

Укрінформ

Понеділок, 21 травня 2018, 18:35

Львів та Рівне проведуть футбольну рокіровку

ФК Верес

ФК "Львів" у наступному сезоні виступатиме в Українські прем'єр-лізі під виглядом рівненського "Вереса". "Верес", у свою чергу, повертається у Рівненську область.

Про це повідомляє  Футбол24.

ФК "Львів" отримає право виступити в УПЛ. Команда пройде під виглядом Вереса, можливо, як один клуб, або замість нього.

ФК "Львів" у сезоні 2017/2018 виступав у Другій лізі. Команда грала в групі А, де посіла 5 місце та набрала 33 очки.

Рівненський "Верес" буде перейменований в ФК "Львів", а структура Львова отримає назву Вереса, і клуб розпочне сезон у Другій лізі. Також повідомляється, що клуб повернеться до Рівненської області.

Як стало відомо Футбол 24, сьогодні гравці Вереса написали заяви на звільнення з клубу. Однією з причин такого рішення є об'єднання рівненського клубу з ФК "Львів".

Раніше президент "Вереса" Богдан Копитко хотів об'єднання з іншою командою Другої ліги – стрийською "Скалою". Однак домовитися з президентом "Скали" Миколею Кмітем йому не вдалося й він розпочав вдалі переговори з власником ФК "Львів" Романом Михайлівим.

Метою об'єднання Вереса зі Львовом є наявність в останнього бази та академії. Слід зазначити, що за молодіжні команди "Вереса" виступає багато вихованців ФК "Львів".

Під якою назвою виступатиме клуб у Прем'єр-лізі невідомо, але те, що цей Верес вже не повернеться у Рівне, – беззаперечний факт.

Додамо, що цього року "Верес" цікавився  можливістю грати домашні матчі на "Арені Львів".



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.