Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валентин Наливайченко

Вівторок, 22 травня 2018, 16:04

У Львові почастували козацьким кулішем майбутнього кандидата в Президенти

Валентин Наливайченко

Сьогодні зі своїм візитом Львів відвідав лідер партії "Справедливість" Валентин Наливайченко.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За словами Наливайченка політична партія "Справедливість" утворилась три роки тому з чітким планом дій для відновлення безпеки та укріплення обороноздатності України. У своїй промові він заявив, що процес розсекречення колишніх катівень КДБ є дуже важливим і його потрібно продовжувати, як це вже зробили з тюрмою на Лонцького. Також Валентин Наливайченко наголосив на тому, що не менш важливим є розсекречення матеріалів пов'язаних із історією УПА, а також зазначив, одним із планів на майбутнє у партії "Справедивість" є просування закону про "добровольчі армії".

Свій візит Наливайченко здійснив у громадський простір Борців за Волю України на вулиці Батуринській, 1, де саме в цей час представники провідних добровольчих батальйонів та націоналістичних організацій проводили показ зброї та вишкіл молоді.

"Будь-яка нормальна держава підтримує такі заходи в рамках закону і в рамках бюджету. А зараз у нас такі організації та такі вишколи підтримує лише місцева громада і патріотичні журналісти" – сказав він.

Окрім цього майбутній кандидат у Президенти України наголосив на проблемі корупції в українській армії.

"Корупція в армії повинна не тільки засуджуватись, але й жорстоко каратись. Для цього потрібен чіткий план дій та політична воля у керівництві країни. І якщо заради цього потрібно боротось за посаду Президента, то Наливайченко не тільки готовий, а точно це буде робити. На це є і воля, і рішучість" – зазначив лідер "Справедливості".

А для зміцнення української армії, на думку Валентина Наливайченка, потрібно переформатовувати та розбудовувати її за зразками УПА, що є історичною цінністю українського народу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.