Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садочок

П'ятниця, 25 травня 2018, 11:55

До дитячих садочків першочергово зараховуватимуть дошкільнят Львова і передмість

дитячий садочок

Міськрада змінила порядок зарахування дітей у дитячі садочки Львова.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни положення та правил про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до закладів дошкільної освіти м. Львова.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Відтепер до дитячих садочків міста першочергово зараховуються діти, які проживають у Львові, а також у Винниках, Брюховичах, Рудному. І лише у разі наявності вільних місць у садочках міста, до них можуть бути зараховані діти з інших населених пунктів.

Як йдеться у рішенні виконкому, ці зміни були запроваджені для забезпечення більшої кількості дошкільнят доступу до закладів дошкільної освіти Львова.

Зазначимо, у січні 2017 року виконком міськради змінив порядок зарахування дітей у дитячі садочки: якщо дитина не потрапила до одного садочка, то вона може потрапити до іншого навчального закладу, який є зазначений її батьками.

Додамо, що діти до ДНЗ Львова зараховуються у випадку, якщо їм виповнилося на 1 вересня року зарахування повних 2 роки.

На кінець 2017 року в області функціонували 819 дошкільних навчальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.