Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

госпіталь ветеранів війни ім. Липи

loda.gov.ua

П'ятниця, 25 травня 2018, 16:08

Облрада Львівщини вдруге оголосила конкурс на керівника госпіталю ветеранів війни ім. Липи

госпіталь ветеранів війни ім. Липи

Загалом Львівська облрада оголосила конкурси на керівників 4 медичних закладів області.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурси на заміщення вакантних посад керівників чотирьох закладів охорони здоров’я.

Відтак, повторно обиратимуть генерального директора КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи.

У квітні облрада не змогла обрати керівника цього медичного закладу. Тоді на посаду гендиректора претендували 5 осіб.

Це Микола Колачинський (головний лікар КЗ ЛОР "Львівська обласна лікарня відновного лікування"), Андрій Голдун (заступник начальника управління – начальник відділу організації медичної допомоги дорослому населенню Департаменту охороно здоров'я Львівської ОДА), Андрій Сав’юк (в.о. керівника КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи"), Сергій Касян (заступник головного лікаря Сокальської центральної районної лікарні, депутат Львівської обласної ради від Громадянської позиції), Максим Прикупенко (хірург, лікар першої категорії).

Також стартував конкурс на посади керівників КЗ ЛОР "Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки", КЗ ЛОР "Будинок дитини №2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки" та КЗ ЛОР "Обласна база спеціального медичного постачання". 

Документи можна подавати до 3 червня.

Нагадаємо, наприкінці лютого цього року стартував  конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області. Загалом на посади директорів 14 медичних комунальних закладів претендував 21 кандидат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.