Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 25 травня 2018, 17:12

Директор львівського сміттєвого підприємства напав на журналістів

Грибовицьке сміттєзвалище

Директор ЛКП "Збиранка" Віталій Пугач напав на журналістів Львівського порталу на території Грибовицького сміттєзвалища.

Сьогодні журналісти сайту "Львівський портал" перевіряли ймовірність вивозу сміття на Грибовицьке сміттєзвалище, і повідомили про напад з місця події. Вони прибули туди в супроводі голови постійної комісії екології  Жовківської районної ради Ігоря Муравського. 

Через деяких час до них приїхала "Муніципальна варта" та директор ЛКП "Збиранка". Вони у агресивній формі доводили журналістам та депутату, що ті не мають права тут перебувати і робити будь-яку фото- і відеофіксацію.

Згодом Віталій Пугач вирвав у кореспондента Львівського порталу телефон та триногу, пошкодивши їх, і викинув триногу в рівчак з брудною водою.

Після цього Ігор Муравський викликав поліцію. Кореспондент Львівського порталу буде напписав заяву на Віталія Пугача через пошкодження редакційної техніки та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ст. 171 Кримінального Кодексу України).

{youtube}p6zeanXAF8Y{youtube}

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.