Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прикордонний район Львівщини

Середа, 30 травня 2018, 14:32

На Львівщині хочуть створити вільну митну зону

Прикордонний район Львівщини

За попереднім задумом до неї мають увійти прикордонні райони Львівської області.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Даний проект звернення розглядали сьогодні на засіданні комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради.

У зверненні до Верховної Ради України та Прем'єр-міністра України йшлося про те, щоб зробити Львівську область пілотною в реалізації проекту зі створення вільної митної зони промислового типу у прикордонних районах.

У зверненні депутати зазначили, що внутрішні резерви розвитку Львівщини обмежені, зростає потреба у додаткових ресурсах, а саме в великій кількості іноземних та внутрішніх інвестицій. На їх думку запровадження в регіоні вільної митної зони стане поштовхом до підвищення рівня соціально-економічного розитку області, залучення іноземних інвестицій, створення нових та розвиток і модерназіція діючих підприємтсв.

Депутати Львівської обласної ради планують допрацювати дане звернення та представити остаточну версію у понеділок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.